Donzen Kussen

Zacht, veerkrachtig en van de allerhoogste kwaliteit Dons. Deze heerlijk zachte, vormbare hoofdkussens zorgen voor een sublieme nachtrust. Onze dons is 100% diervriendelijk. Altijd.
59.00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
159.00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
79.00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Nuvaro Gold 4-seizoenen

Ons meest verkochte ganzendons dekbed voor zowel de winter als zomer

Bekijk hier de Nuvaro Gold 4-seizoenen, ons populairste dekbed voor het hele jaar. Gevuld met 100% Poolse 1A ganzendons, dons uit een van de mooiste gebieden in Europa. Een 100% diervriendelijk product waarbij het welzijn van het dier op één staat. Dit dekbed bestaat uit twee delen die aan elkaar te bevestigen zijn. In de warme periode kunt u het zomergedeelte gebruiken, in de herfst het herfstgedeelte en samengeknoopt is het heerlijk voor de koude dagen.

Bekijk het product
119.00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
159.00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
179.00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
149.00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Loiva Silver 4-seizoenen

Een heerlijk donzen dekbed met landdons uit één van de mooiste gebieden in Duitsland.

De Loiva Silver collectie staat al jaren bekend om zijn geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Dit superzachte donzen dekbed bestaat uit een mix van eenden- en ganzendons. Het dekbed bestaat uit een lente/herfstdeel én een zomerdeel, die gemakkelijk samen te knopen zijn voor de koude winternachten. Een heerlijk 4-seizoenen dekbed voor het hele jaar.

Bekijk het product
229.00
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Donzen kussen

Tegenwoordig is het belang van een goede nachtrust voor iedereen waarschijnlijk wel duidelijk. Goed slapen zorgt niet alleen voor meer energie en een uitgerust gevoel maar verhoogd ook de weerstand en levenslust. Voor een goede nachtrust zijn het juiste dekbed en kussen natuurlijk van enorm belang. Bij Better Nights kunt u dekbedden en kussens van de hoogste kwaliteitkopen tegen scherpe prijzen. Behalve een enorm aanbod aan donzen dekbedden van de hoogste kwaliteit, kunt u dus ook een donzen kussen kopen bij Better Nights. We bieden alleen de producten van de beste merken aan. De kussens die u bij ons kunt kopen zijn van de exclusieve merken Loiva en Nuvaro. Deze merken staan garant voor kwaliteit op het gebied van producten voor een goede nachtrust.

Er zijn natuurlijk verschillende houdingen waarin mensen slapen, het is belangrijk hier onderscheidt in te maken bij de aankoop van een donzen hoofdkussen. Het grootste deel van de mensen slaapt op hun rug of zij, hier zijn dan ook de meeste donzen kussens voor gemaakt. Voor deze mensen is een hoger kussen met veel dons vaak het prettigst en meest geschikt. Maar er is ook een aantal mensen dat het liefst op hun buik slaapt. Voor deze mensen is een minder dik donzen kussen meer geschikt. Doordat het kussen minder dik is kunnen mensen die op hun buik slapen hun nek beter ontspannen. In onze webwinkel kunt u eenvoudig de juiste kussens selecteren met behulp van de selectiecriteria. U kunt bijvoorbeeld het hokje voor buikslaperzijslaper of rugslaper aanvinken en zo alle geschikte donzen kussens voor uw slaaphouding op een rijtje zetten. Behalve op slaaphouding is het ook mogelijk om op model, prijs of vulling te selecteren.

De donzen kussens die u bij Better Nights kunt kopen zijn van de allerbeste kwaliteit en hierdoor van nature antiallergisch. Dit komt doordat de hoge mate van vocht- en warmteverwerking zorgt dat er geen leefklimaat is voor huisstofmijt en andere allergenen. De donstijk waar de dons in is gevuld is donsdicht en daardoor niet te doordringen voor bijvoorbeeld huisstofmijt. Voor mensen die last hebben van een allergie zijn de donzen kussens van Better Nights dan ook de beste keuze.

Alle producten van Better Nights worden gratis bezorgd binnen heel Europa. Ook het eventueel retourneren van uw aankopen is volledig gratis. Voor informatie over de donzen kussens of onze andere producten kunt u altijd bellen naar 06-20634407 of mailen naar betternights@99webshops.nl. Op deze manier kunt u ook geheel vrijblijvend advies inwinnen bij onze experts over het beste kussen voor u.

De waardering van www.betternights.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 12 reviews.